Omdat de voeten het zwaarst te verduren krijgen tijdens buitenactiviteiten, zou een paar high-tech sokken je eerste verdediging moeten zijn om nattigheid, ongemak en blaren te voorkomen. Hoewel de naam "technische sokken" misschien grappig lijkt, valt niet te ontkennen dat deze sokken duidelijk een verbetering bieden ten opzichte van gewone oude katoenen sokken. Op deze pagina kunt u uw keuzes vergelijken.

 

Trainings- en multisportsokken

 

Sokken voor training in verschillende omgevingen en activiteiten vallen onder deze brede categorie, van de vernieuwde witte gymsokken van weleer met zweetafvoerende materialen tot de gespecialiseerde sokken gemaakt voor crosstraining en joggen. De meeste hebben vulling aan de zool terwijl ze een slank profiel behouden voor de Sokkenwol Kopen.

 

 

 

Hardloopsokken

 

Sokken kunnen variëren van dunne voeringen met een beetje vulling tot dikke vullingen in de hiel en bal van de voet. Sommige hardlopers geven de voorkeur aan schoenen met minder vulling omdat deze beter passen, terwijl anderen de voorkeur geven aan schoenen met meer vulling omdat deze hun voeten dempen en de impact op hun gewrichten verminderen.

 

Sokken ontworpen om te wandelen

 

De dempende en vochtafvoerende eigenschappen van deze Wol Online zijn ideaal voor wandelaars die proberen in vorm te komen.

 

Lichtgewicht wandelsokken

 

Deze lichtgewicht wandelsokken van Lana Grossa Cool Wool hebben een uitstekende pasvorm voor wandelaars met grote voeten (brede voeten of voeten met een hoge wreef). Ze voeren vocht weg van de voet en dempen de voetzool, voetboog en bal. Deze sokken zijn aan de bovenkant minder dik dan de middelzware sokken en kunnen met of zonder voeringsokken worden gedragen, afhankelijk van uw voorkeur. Dit is hetzelfde voor het kiezen van Mohair.

 

Sokken voor sneeuwsporten

 

Demping kan worden gezien in het scheenbeengebied en vaak onder de voet. Bovendien zijn ze enigszins dun en niet bedoeld om overmatige hitte te leveren. In plaats daarvan beschermen ze je tenen tegen schuren of drukpunten in je schoenen. Bovendien voorkomt het ontwerp elke onderbreking van de energiestroom die nodig is voor het uitvoeren van krappe bochten.

 

 

 

De speciale sokken die het allemaal

 

Sockliners

 

Draag ze in je gewone wandelsokken. Het primaire doel van deze sokken, die vaak gemaakt zijn van synthetische materialen zoals GoedkopeBreiwol, is om vocht van de voet af te voeren en af ​​te voeren naar de buitensok, waar het kan verdampen. Veel wandelaars geven de voorkeur aan voeringsokken omdat ze na gebruik snel kunnen worden gewassen en gedroogd.

 

Die waterdichte sokken

 

In dit geval heb je twee opties. Waterdichte en ademende oversokken zijn ideaal om te wandelen bij regenachtig weer wanneer het essentieel is om je gewone sokken droog te houden. Probeer in plaats van je gewone sokken een paar dat zowel waterdicht als ademend is. Deze hebben een dikke schaal die vocht tegenhoudt en fleece aan de binnenkant voor comfort. Paddleboarders en surfers kunnen de extra warmte gebruiken die ze bieden in koud water.

 

Het gebruik van teensokken Het

 

dragen van naadloze "tenensokken", zoals wanten voor je voeten, kan je beschermen tegen blaren tussen je tenen. (Het is vermeldenswaard dat te strakke schoenen ook blaren tussen de tenen kunnen veroorzaken.) Kunstvezel teensokken zijn gemaakt voor hardlopen en wandelen.