Oftalmologie Kaspříková s.r.o: Inovativní péče o vaše oči v ČR.
 Oči jsou průvodci našeho každodenního života. Jsou okny do světa, který nás obklopuje, a klíčem k mnoha zážitkům a informacím, které denně získáváme. Proto je důležité, abychom o ně pečovali a věnovali jim dostatečnou pozornost. Oftalmologie Kaspříková s.r.o je vaším partnerem na cestě k zachování a zlepšení zdraví vašich očí.
  Naše oční ordinace začala svou činnost již v lednu 1993 a od roku 2012 působíme pod názvem Oftalmologie Kaspříková s.r.o. Jsme hrdí na to, že jsme se stali jedním z předních poskytovatelů oční péče v České republice. Náš přístup je založen na individuálním přístupu ke každému pacientovi a našem úsilí minimalizovat časovou zátěž pro naše klienty.
Oftalmologie Kaspříková s.r.o: Bezpečné a efektivní řešení pro vaše oči v ČR https://www.ocnilekar-fm.cz/
 V naší ordinaci poskytujeme komplexní ambulantní služby, diagnostiku a léčbu očních onemocnění pro dospělé i děti, včetně kojenců. Jsme vybaveni moderními technologiemi a naši lékaři jsou odborníci ve svém oboru. Zvláštní pozornost věnujeme akutním stavům a kontrolám po operacích, které jsou zvány na začátek ordinace v ranních hodinách, abychom co nejlépe vyhověli potřebám našich pacientů.
  Součástí naší ordinace je operační sál, kde provádíme širokou škálu chirurgických zákroků na zevním segmentu oka. Odstraňujeme kožní a tukové výrůstky na víčkách a v okolí, léčíme ječná zrna, cysty, znaménka a provádíme dermoplastiky převislých horních i dolních víček. Naše práce zahrnuje také spojivkové operace a excize kožních nádorů, s následnou histologickou verifikací v Biocytolabu s.r.o. ve Frýdku-Místku.
  Pro naše nejmenší pacienty, kojence, provádíme průplachy a sondáže slzných kanálků v případech, kdy je to indikováno. Děláme vše, co je v našich silách, abychom zajistili, že vaše dítě má ty nejlepší šance na zdravý vývoj svých očí.
  Navíc nabízíme širokou škálu kontaktních čoček pro ty, kteří preferují tuto formu korekce zraku. Naši odborníci vám pomohou vybrat ty nejvhodnější čočky pro vaše potřeby a poskytnou vám veškeré potřebné informace ohledně jejich používání a péče.
  Spolupracujeme s očními pracovišti po celé České republice, abychom zajistili, že naši pacienti mají přístup ke specializované oční péči bez ohledu na jejich umístění.
  Zrak je nejcennějším smyslem, který máme, a je důležité, abychom mu věnovali dostatečnou pozornost a péči. Oftalmologie Kaspříková s.r.o je tu pro vás, abychom vám pomohli udržet váš zrak co nejostřejší a zdravý, abyste mohli plně vychutnávat krásy světa kolem sebe. Pro více informací a objednání se prosím kontaktujte naše pracoviště pomocí telefonního čísla +420 558 633 731 nebo +420 725 045 950, nebo nám napište na e-mailovou adresu [email protected]. Vaše oči si zaslouží tu nejlepší péči, a my jsme tu, abychom vám ji poskytli.
Oftalmologie Kaspříková s.r.o: Specializovaná péče o vaše oči v ČR