Het is van cruciaal belang om de tijd te nemen om een ​​wollen deken uit te zoeken, aangezien deze de potentie heeft om een ​​levenslange metgezel te zijn. Dit artikel is bedoeld om je vertrouwd te maken met de vele Haakpakket Deken op de markt en je te helpen kiezen. 

 

Groot of minuut?

 

Om te beginnen zijn er maatverschillen. De "traditionele dekenmaat", een van onze standaardafmetingen, is ongeveer 150 bij 200 centimeter. Het is een geweldige allround maat die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, van het beschermen van de poten van een schommelstoel tot het bedekken van een bank of davenport voor een gezellig avondje lezen met een kop hete thee. De Lang Yarnsdeken doet ook dienst als zachte en comfortabele bedsprei. We raden de maat 150 cm bij 200 cm aan als je een veelzijdige deken wilt.

 

 

 

 

Daarnaast is de plaid maat 130 bij 170 centimeter terug te vinden in de twee meest actuele series gedetailleerd. De middelgrote dekens van Marina en Perelika zijn een vrolijke balans tussen een standaarddeken en een babydeken. Het is een gelukkig medium tussen een grote deken en een wieglaken.

 

Een kinderdeken , of een deken die geschikt is voor een kind, is te vinden onder het gedeelte 'Babydekens'. We hebben nu dekens in drie maten: 100150 cm, 80100 cm en 60120 cm. Het formaat van 100x150 cm past goed bij de typische afmetingen voor kinderbeddengoed. Je kunt de lakenloze deken gebruiken als kinderwagenhoes voor je kleintje of als lichtgewicht dekentje voor jou en je partner om lekker in weg te kruipen terwijl jullie onderweg zijn. Deze compacte deken van Silk Hair komt goed van pas in het openbaar vervoer zoals de bus of trein, omdat hij je warm houdt zonder al te veel ruimte in je bagage in te nemen.

 

Een zeer zachte en witte deken gebreid van merino wol.

 

 

 

 

Een aantal van de Silk Mohair Lana Grossa dekens zijn ook verkrijgbaar in de maat voor pasgeborenen, van 80 bij 100 cm, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor het inbakeren van het nieuwste en kleinste gezinslid. Dan is er nog een bepaalde afmeting, die 60 bij 120 centimeter is. De Lana Grossa Mohair Silk deken kan gebruikt worden als onderlaken op een kinderbedje. In tegenstelling tot plastic of rubberen matrasbeschermers, laat de deken luchtstroom toe. Omdat wol bestand is tegen vocht, kan het voorkomen dat morsen en vlekken de matras beschadigen. Om de waterbestendigheid verder te versterken, kunt u het wassen met een wasmiddel dat speciaal voor wol is gemaakt, bij voorkeur een wasmiddel dat ook lanoline bevat. Matrassen voor baby- en peuterwiegjes hebben een standaardmaat, en dat geldt ook voor deze lakens. Het zou helpen als u specifiek was over de aanpak van de zaken.

 

Conclusie

 

Elke maat van onze niet-geverfde merinosdekens is op kwaliteit gecontroleerd door een erkend textielvezellaboratorium. Het testlaboratorium heeft vastgesteld dat de dekens veilig zijn voor kinderen en heeft hun goedkeuring gegeven. Dit geeft aan dat de merinosdekens veilig zijn bevonden voor gebruik door baby's en peuters.