Lang Yarns is een luxe merk wol en een van de meest luxueuze producten die er zijn. Lana Grossa Mohair Silk is een wolmerk gemaakt door het bedrijf Lana Grossa. Het is wol van topkwaliteit die ongelooflijk zacht en luxueus is. Scheepjeswol wordt gemaakt van de cocons van zijderupsen die gevoed zijn met moerbeibladeren om zijdedraad te maken. De cocons worden gekookt in heet water om de wormen te doden, en de zijden draad wordt vervolgens uit de cocons verwijderd.

 

Lang Yarns biedt een selectie modieuze breipatronen als aanvulling op hun premium garen. Lang produceert al meer dan 150 jaar fijne garens. Een stijlvolle collectie breiontwerpen die vermakelijk en boeiend zijn om te breien, is beschikbaar om samen te gaan met de inventaris van uitstekende garens van het merk. Lang biedt een garen voor jouw breiplezier, of je nu een paar sokken of een designer poncho breit. Je kunt ook zoeken naar Kid Annell. Hieronder vindt u de lijst met verschillende soorten zijde:

 

 

 

  •         Zijde is de meest voorkomende soort zijde die wordt gemaakt van de cocons van de gedomesticeerde zijderups Bombyx Mori.
  •         Shimul is gemaakt van de cocons van zijderupsen die zich voeden met de bladeren van de moerbeiboom.
  •         Chrysalis is gemaakt van de cocons van zijderupsen die zich voeden met de bladeren van de moerbeiboom en de bladeren van de Chinese zijdeboom.

Weten over zijde Haar

 

Zijde is een natuurlijke vezel die is gemaakt van het eiwit dat in zijderupsen wordt aangetroffen.  Lana Grossa Silk Hair is erg zacht en voelt uniek aan. Het is ook zeer duurzaam en houdt de kleur goed vast. Zijde is een uitstekende keuze voor kleding en interieurs. De beste zijden stoffen zijn gemaakt van moerbeizijde. Het heeft een warme en aardse toon. De zijde van zijderupsen is erg sterk, dus veel mensen gebruiken het graag voor kleding en gordijnen. Bewustwording van het verschil tussen origineel en duplicaat Lana Grossa Mohair is essentieel.

 

 

 

 

Laatste gedachten

 

Lana Grossa Cool Wool is een perfect garen voor herfst, winter en lente. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gewichten, dus er is een garen voor iedereen. Het is verkrijgbaar in meerdere kleuren en gewichten, dus er is een garen voor iedereen. Het is een uitstekend garen voor het maken van truien en accessoires voor kinderen en volwassenen. Het is een geweldig garen voor het maken van truien en accessoires voor kinderen en volwassenen. Het is ook een uitstekend garen voor haaksters. Lana Grossa Cool Wool is wasbaar in de machine en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gewichten. Dit garen is perfect voor het maken van kledingstukken die comfortabel en gemakkelijk te dragen zijn. U kunt kiezen uit de beste Silk Hair- kleding.

 

Silkhair Lana Grossa is een luxe stof die geliefd is bij zowel mannen als vrouwen. Zijde is een glanzende en zachte stof die vaak wordt geassocieerd met royalty's en weelde. Zijde staat ook bekend om zijn kracht en het vermogen om vocht te beheersen. Silkhair is een natuurlijke vezel die uit de cocon van een rups komt. Zijdemohair Lana Grossa wordt geproduceerd door de cocons in water te koken en tot draad te spinnen.