Invoering:

De Zijdehaar persmethode is een gezonde manier om je natuurlijke haar steil te maken. Bent u geïnteresseerd in het vinden van een zijdepers die bij u past? Wat volgt is een overzicht van Zijden haar persen en hun onderhoud.

 

Wat u moet weten over het zijdedrukken van uw haar

 

Je hebt er misschien wel eens van gehoord Zijdehaar in Lana Grossa drukt als u nieuwe haarverzorgingstechnieken voor uw natuurlijke haar hebt onderzocht. Misschien ben je bang om het kapsel te proberen, omdat je niet het risico wilt lopen je mooie natuurlijke krullen en krullen te beschadigen door warmte toe te passen. Ontdek wat een zijdepers is, hoe het u kan helpen en hoe u de look sterk kunt houden. Dit artikel bevat ook enkele verbluffende voorbeelden van hoe te dragen en accessoires met een Lana Grossa Silk Hair.

 

 

 

Wat doet een Silk Press precies?

 

Silk Mohair Lana Grossa persen ontspannen of permanent dik, steil haar. Zijdepersen gebruiken, in tegenstelling tot relaxers, geen schadelijke chemicaliën. Bovendien kan een zijdepers gemakkelijk worden uitgewassen, terwijl relaxers moeten worden afgesneden of uitgefaseerd.

 

Hoe krijg je een zijdezachte maling?

Een zijdepers in handen krijgen is een eenvoudige taak. Voordat u met het persproces begint, wordt aanbevolen het haar te wassen en diep te conditioneren voor extra kracht, vocht en voeding.Lana Grossaheeft zijden haar.

Hoe zorg je voor een zijden pers:

  1. Laat uw zijde dicht bij de datum van het evenement drukken:

Bent u van plan een zijdepers aan te schaffen voor een bepaalde gelegenheid? U kunt uw haar doen of uw afspraak dichter bij de grote dag plannen. Als u wilt dat uw zijdepers er op zijn best uitziet, moet u deze maximaal drie dagen voor de gelegenheid laten maken.

  1. Zorg ervoor dat je haar schoon is voordat je het zijdedrukt:

Begin met het schoonste haar voor een mooie, langdurige zijdepers. Gebruik een natuurlijke haarshampoo voor je diepe conditioneringsbehandeling. Dit is een geweldige shampoo omdat het je haar goed reinigt en helpt het gezond en gehydrateerd te houden.

  1. Hydraterende producten:

Onthoud dat het persen van zijde soepeler verloopt als je haar goed gehydrateerd is, daarom zijn hydraterende shampoos zo belangrijk. Voordat je je haar stijlt, is het aan te raden om een ​​hydraterende shampoo, een diep conditionerende behandeling en een royale hoeveelheid haarolie op de hoofdhuid en wortels te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

  1. Voorkom productaccumulatie:

Hoe verleidelijk het ook mag lijken, u moet voorkomen dat u extra producten in uw haar gebruikt om de levensduur van uw zijdepers te verlengen. De tijd die u met uw pers hebt, zal afnemen naarmate productopbouw plaatsvindt.

Tips voor het onderhoud van uw zijdepers:

  •         Je zou niet willen dat je prachtige zijdepers verloren gaat na al je harde werk om het zover te krijgen. Blijf lezen voor enkele haarverzorgingstips die u nu kunt gaan gebruiken.
  •         Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Een zijdepers is een bepaalde op warmte gebaseerde methode om haar te stijlen.
  •         Actieve mensen zweten meer dan sedentaire mensen omdat hun lichaam constant in actie is. Gefeliciteerd als je het type persoon bent dat zelden zweet. Ten tweede houdt je zijdepers het vol tot de volgende keer dat je je haar wast, wat een week tot een maand kan duren.

Conclusie:

Gebruik niet vaak warmtestylingtools als u zich zorgen maakt over hitteschade; dit verandert je krulpatroon en kan blijvende schade veroorzaken als je geen voorzorgsmaatregelen neemt. Je haar steil maken is de minst schadelijke langetermijnoptie, vooral in vergelijking met chemische behandelingen. Het persen van zijde kan echter een leuke hobby zijn.