Lang is een spinnerij met een grote traditie, met meer dan 150 jaar geschiedenis achter de rug. Lana is gekozen als winkel om mee samen te werken door dit merk, niet alleen omdat Lang garens aanbiedt die we erg leuk vinden, maar ook vanwege de grote traditie en cultuur. Sindsdien biedt Lang Yarns aan in de vorm van katoen, wol , en andere natuurlijke en kostbare vezels, kwaliteit en natuurlijke producten die knipogen naar mode en design. Naast een assortiment fluxgarens biedt Lang nieuwe garens met een impact die het hoge gehalte aan grondstoffen niet uit het oog verliest.

 

Lang onderscheidt zich door zijn aandacht voor klantenservice, die ook verschillende soorten garen biedt die beschikbaar zijn op de spinsite en in de selectie van retailers die de filosofie van het merk omarmen.

 

 

 

 

Lang zet zich ook in voor het milieu en respecteert de producenten van de vezels die hij gebruikt. Het sloot zich aan bij het Total Zero-initiatief van de overheid, gericht op het verminderen van de milieu-impact van industrieën en het produceren van nul broeikasgassen. Het doet dit door low-impact productietechnieken toe te passen en het resterende aandeel van de uitstoot te compenseren met ecologische ingrepen. Tot slot maakt Lang zijn producten traceerbaar.

 

Lana Grossa Setasuri is een extra fijn garen dat perfect is om tegelijkertijd lichte en warme kledingstukken te maken. Dankzij de samenstelling behouden de fijne Setasuri-haartjes de lichaamswarmte door de kou van buiten te isoleren, wat een elegant resultaat oplevert.

 

In de samenstelling vind je 69% Suri alpaca vezels, een zachte vezel met een zijdeachtige en glanzende uitstraling die een kwalitatief hoogstaand resultaat geeft. Vroeger was deze vezel gereserveerd voor de koningen van het Inca-rijk, daarom staat het bekend als de wol van de goden. Het is gemengd met 31% zijde, wat zorgt voor een fijn, licht, zacht en elegant resultaat. Je kunt ervoor kiezen om opengewerkte kledingstukken of accessoires te breien.

 

Wat is de samenstelling van Lana Grossa Setasuri?

 

  • 69% Alpaca Suri
  • 31% zijde

 

 

 

De kwaliteit van het garen als een eerste aspect, als een tweede, maar niet minder belangrijk, voor alle garens die afkomstig zijn van de vacht van een dier. Hoe fijner het zijdehaar en hoe groter het vermogen om warmte vast te houden en hoe zachter het is. Een geweldig garen komt dus van een dunne, lange stapel.

 

Maar niet alleen dat, ook de verwerking die ervan wordt gemaakt is belangrijk. Het eerste verschil is het kaarden in vergelijking met het kammen. De tweede bewerking is het meest waardevol omdat de korte haren worden weggegooid ten gunste van de lange. Hieruit wordt een waardevoller garen verkregen.

 

Wat zijn de kenmerken van Setasuri?

 

  • Elke bal bestaat uit 25 gram en 212 meter.
  • De dikte is geschikt voor breien met 3,5 – 4 mm naalden, hoewel u dikkere naalden kunt kiezen om opengewerkte en luchtige resultaten te krijgen.
  • Om een ​​voorbeeld van 10 x 10 cm te maken, zet u 33 steken op en breit u 36 ronden.
  • Handen wassen wordt aanbevolen.
  • Het is niet geïndiceerd voor het gebruik van het strijkijzer of de droger.