Om du är kräsen när det gäller färg är Louis Vuittons "Millionaire Speedy" goda nyheter för dig.

I somras, under Paris modevecka, presenterade Louis Vuittons herrmodechef, den legendariske modedesignern Pharrell Williams, den här väskan. Den här handväskan väckte inte bara uppståndelse i modevärlden, den blev till och med en hjältehandväska på några familjemiddagar. Den är byggd på grunden av de mest ikoniska remmarna i Speedys historia och liknar inte någon annan Speedy som varumärket har lanserat. Handväskan kombinerar utsökt krokodilskinn med guld- och diamantbeströdd hårdvara för en unikt lyxig stil.

Svaret på frågan om denna ritning är perfekt eller inte är ett rungande ja. Williams visade prov på sin gerillasmidighet och gjorde den avlidne Virgil Ablow rättvisa genom att diskret hylla honom och döpa handväskan efter den kanariegula färgen.

Men varför blir vissa vanliga människor arga över den så kallade "Millionaire Speedy"? Anledningen är att denna väska är mer än bara ett modeföremål med en söt och oskyldig moniker som 50 Cent. Millionaire Speedy är en av de produkter som du måste riskera ekonomisk ruin för att köpa, och Louis Vuitton har satt en sjusiffrig prislapp på den för att varna dem som försöker få den att framstå som sådan.

Men för dem som har lite pengar över efter en nyårsvinst har Louis Vuitton meddelat att dessa skräddarsydda Speedys kommer att finnas tillgängliga i ytterligare ett urval av färger för att säkerställa att kanariegult krokodilskinn inte går emot din stil. Förutom den ursprungliga kanariegula färgen finns de nu även i rött, grönt, blått och brunt. För dem som tycker att deras smycken redan är dyra kan detta vara ett nytt perspektiv. Louis Vuittons "Millionaire Speedy" är inte bara en lyxig handväska, den är en livsstilssymbol.