Když mnoho fanoušků slyší jméno Rooney, vybaví se jim tento mimořádný hráč Manchesteru United. Wayne Rooney byl také osobou, která loni v rozhovorech nebo mediálních pořadech vyjádřila svou největší nespokojenost s Ronaldem. Wayne Rooney, který nyní jako manažer čelí pytli, má jiné představy o výměně dresu.

Wayne Rooney, bývalý profesionální fotbalista, jeho oblíbeným dresem je Newcastle United. Poté, co Rooney oznámil svůj odchod do důchodu, nechtěl se s fotbalem rozloučit. Wayne Rooney byl nedávno vyhozen ze své třetí funkce hlavního trenéra, ale ještě si neuvědomil, že není vhodný pro daný účel. Profesionální hráči a profesionální trenéři jsou dva různé systémy a mnoho vynikajících hráčů si myslí, že ten druhý je jednoduchý. Gerrard a Lampard jsou oba příklady neúspěšných manažerů a Rooney se připojil k řadám neúspěšných manažerů. Mnoho fanoušků by řeklo, že Zidane byl úspěšný jako hráč i trenér, protože si vybral špičkový klub. Zidane zná hráče Realu Madrid velmi dobře, a když tým trénoval, byla sestava Realu Madrid téměř kompletní.

Rooneyho tři hlavní trenéři nebyli úspěšní, ale oba kluby mu poskytly dostatek respektu a podpory. Záznam týmu, který Rooney trénoval, nesplnil očekávání fanoušků a klubu, takže to byl hlavní důvod jeho odvolání. Rooney mluví v rozhovorech velmi jasně a jako komentátor má jedinečnou perspektivu. Pokud chce být Rooney stále hlavním trenérem, může začít jako asistent trenéra.

fodboldstøvler tilbud fodboldstøvler kunstgræs fodboldstøvler til kunstgræs mbappe fodboldstøvler fodboldstøvler ag messi fodboldstøvler nike phantom gx billige fodboldstøvler