De lijsten worden niet alleen gebruikt om foto's, posters of schilderijen op te hangen, ze voegen karakter en stijl toe. De meest gekozen frames zijn die van hout of aluminium. Ze kunnen verschillende afmetingen, framebreedtes en afwerkingen hebben.

 

Plexiglas: Deze frames zijn licht maar stevig. Ze hebben een plastic hoes in plaats van glas, dus maak je geen zorgen dat je je handen en kinderen bezeert als ze op de grond vallen. Plexiglas heeft twee lagen beschermfolie. Het beeld wordt duidelijker als de beschermfolie gescheurd is. Fotolijst Plexiglas is volledig gemaakt van two-tone virgin polymeer acrylglas: de effen gekleurde basis wordt versterkt door de transparante gieting van het oppervlak. Deze speciale verwerking geeft het product een buitengewone glans.

 

 Het transparante oppervlak is versierd met delicaat laserfrezen dat de kostbaarheid van het materiaal verbetert.

  

 

 

Een bewezen klassieker: houten lijsten

 

Houten lijsten zijn de meest gekozen fotolijstjes. Dit komt omdat hout, dat een natuurlijk element is, altijd in de mode is, klassiek en goed past bij de meeste klussen. Afhankelijk van de breedte van de lijst kan de foto of het schilderij origineel worden verwarmd of gepersonaliseerd. Omdat het zo populair is, is het houten frame ook te vinden in verschillende stijlen, vormen, kleuren en maten. De houten fotolijsten kenmerken zich door de hoge kwaliteit en de verscheidenheid aan afwerkingen van de lamellen.

 

Een voorbeeld van moderniteit: aluminium kozijnen

 

Aluminium kozijnen worden gebruikt in moderne, strakke en minimalistische interieurs. Ze worden gekenmerkt door eenvoud met een vleugje elegantie. Dankzij hun eenvoud zijn aluminium frames gemakkelijk op orde te houden: om ze te stofzuigen, heb je alleen een vochtige doek nodig met een druppel mild schoonmaakmiddel. Aluminium fotolijsten zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan modellen.

 

Een houten fotolijst zal waarschijnlijk nooit uit de mode raken in het interieur. Steeds meer mensen kiezen echter voor aluminium kozijnen. Het voordeel ligt in de lichtheid van het product en het feit dat de overgrote meerderheid stabiele frames zijn.

 

 

 

 

Ook is het afgewerkte aluminium frame perfect, niet alleen voor het inlijsten van foto's. Ze zien er ook stijlvol uit op huidige certificaten, diploma's, afbeeldingen of grafische afbeeldingen. Door de verschillende beschikbare formaten zijn ze geschikt voor verschillende formaten en vormen van ingelijste werken.

 

Aluminium Lijsten zijn ook op te vragen in de door u gewenste maat. Hoewel de aluminium lijsten eenvoudig en discreet zijn, worden ze ongetwijfeld gekenmerkt door een origineel design en een dosis elegantie. Ze kunnen een overgang zijn tussen stijlen in interieurontwerp, maar ze kunnen ook een belangrijke rol spelen in een ruimte.

 

Aluminium Fotolijst past niet alleen in woonkamers en showrooms maar ook als delicate decoratie in kantoorruimtes. Daarnaast is het vermeldenswaard dat aluminium kozijnen goedkoper zijn dan gelijkaardig ogende zwaardere houten of metalen kozijnen en toch niet van hen verschillen in kwaliteit van afwerking.

 

Ze zijn bestand tegen vocht en weersomstandigheden. En de achterkant van de meeste frames van dit materiaal is gemaakt van een 3 mm dikke HDF-plaat. Aluminium frames hebben een speciale connector die de verbinding tussen de armen van het frame versterkt. Daarnaast zijn ze voorzien van drukveren.