air jordan nettbutikk | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Moogitf
Moogitf Jan 12
Vi har ikke sett mangel på metalliske design for 2016, så det er ingen overraskelse å se denne enormt populære silhuetten få den blendende behandlingen. Mange av disse skoene har kommet for å feire pallvinnerne av sommer-OL. Det kan ha kommet til en slutt, men vi ser fremdeles en håndfull temafarger lansert i løpet av uken. La oss se nærmere på adidas ClimaCool 1 Metal Pack Gold. Denne dristige kreasjonen tar de ikoniske linjene i ClimaCool og gir en seriøs holdning.  adidas salg norge Den er fremdeles laget med all den moderne teknologien som gir uslåelig komfort. Det inkluderer en mesh-laget øvre med ventilasjonshull for optimal pusteevne.

0Her ser vi nærmere på Nike Vapormax Moc Laceless Khaki Womens. Selv om denne kommende utgivelsen kommer som en "kvinneeksklusiv", ikke la deg lure; de vil være mange gutter som håper å snakke! Legg igjen en kommentar nedenfor og gi oss beskjed om dine tanker om denne utgivelsen.  ftwrfactory.com Den enormt populære Vapormax blir gjenoppfunnet i denne "Laceless" -konstruksjonen som kan skryte av ultrakomfort og fleksibel passform.  Den er enda mer avansert enn den moderne silhuetten takket være den elastiske stroppen som erstatter det konvensjonelle snøresystemet. Du kan være trygg på den komforten og støtten du låser.New Balance og Casablanca vil utvide samarbeidet. De to kommer sammen for å lansere en tredje New Balance 327 i 2021. Vi fikk en første titt på Casablanca x New Balance 327-samarbeidet av franske moteselskaper kunstdirektør Steve Grimes på Instagram. På bildet festet han bildeteksten “Packing my bag for 2021. ” Denne 327 er fremhevet med et monogrammønster på overleggene som opprinnelig ble brukt på klær fra høst / vinter 2020-kolleksjonen. en stor 'N' logo i rødt og skissert i grønt. new balance oslo butikk Til slutt avslutter en hvit mellomsåle og grønn yttersåle utseendet.

Paris Saint-Germain fortsetter utforskingen av Air Jordan-katalogen, med neste samarbeid som fremhever Air Jordan 1 . Den franske fotballklubben jobbet tidligere med den ikoniske Jumpman-silhuetten.  air jordan nettbutikk norge Denne gangen er imidlertid valgmodellen den oppdaterte Air Jordan 1 High Zoom CMFT. Hilsen av offisielle bilder ser vi på PSGs Air Jordan 1 High Zoom CMFT, hovedsakelig konstruert av brun og svart semsket skinn på den øvre. Dette spesielle samarbeidet handler om detaljene, da kragen gir farger i psykedelisk rosa og lilla.

Try Nasseej Now ...


Try Nasseej Now ...